HTML

Alapvető Emberi Jog

Az az igazság, hogy elegem van SP -ből.

Friss topikok

Linkblog

Három lányt megöltek a West Balkánban

2011.01.16. 01:43 Alapvető Emberi Jog

A Hír:

 

"Eddig tisztázatlan körülmények között három fiatal lány vesztette életét szombat éjjel a főváros Nyugati téri egyik szórakozóhelyén. Az Index helyszíni tudósítója úgy tudja, háromnál is több halott lehet, mert elképzelhető, hogy a pánikszerűen menekülő tömeg eltaposott egyeseket.

A késelés 11 és fél 12 között volt, és a második szinten még legalább egy órán át tartott a buli, és csak fél egykor kezdték teljesen kiüríteni a helyet. Még fél kettőkor is szirénázó mentőautók távoztak a helyszínről.

A Twitteren egy lány azt írja, hogy "az iszonyatosan nyomorgó tömeget lelökték a lépcsőkön" és úgy dőltek el, mint a dominó, alatta öten feküdtek. "Azt hittem, meghalok" - írta a lány. Azt írják a Facebookon, hogy a beléptetésnél motozás volt, de ennek ellenére bejuthatott a gyilkos eszköz. Nagyon sokan panaszkodnak a zsúfoltságra, és ennek kapcsán több hozzászóló megemlítette a németországi Love Parade-en történt tragédiát, ahol a zsúfoltság, a tömeghisztéria és a túlságosan zárt helyszín okozott tragédiát.

Az esti műsor Facebook-oldalán [1] a résztvevők rengeteg hozzászólást írtak, és a YouTube-ra is azonnal felkerültek videók az utcán ácsorgó tömegről.

https://www.youtube.com/watch?v=kFErwXJabPw

Hét-nyolc mentőautó állt a Nyugati pályaudvarral szemben lévő szórakozóhelynél, és az MTI helyszíni tudósítója azt írta, látta, amint a bejáratnál egy embert a mentősök próbáltak újraéleszteni. Helyszíni tudósítónk a nyugati téri órától húsz méterre, tehát a szórakozóhelytől viszonylag távol látott egy letakart holttestet.

A környéket a rendőrség lezárta, a téren több száz fiatal várakozik, közülük néhánytól az MTI tudósítója úgy értesült: tömegverekedés tört ki, majd egy késsel megszurkáltak több fiatal lányt is. Sokan egy ideig a szórakozóhelyen rekedtek, de éjfél után még több fiatalt kitereltek, és a legtöbben kabát nélkül ácsorognak az utcán. Egyelőre nem tudni, hogy meddig tart a helyszínelés.

A Nyugati tér környékén mintegy 150 rendőr, és több tucatnyi járőrautó áll, írja az MTI. A BRFK szóvivője és az országos mentőszolgálat sajtóügyeletese telefonon annyit mondott: tájékozódnak, és nem tudnak az ügyről egyelőre bővebb felvilágosítást adni."

 

Engem legjobban az fogott meg, hogy azonnal van videó a hír mellett...

Nos, nem lehetne a videózó köcsögöknek szólni, hogy magát a gyilkosságot vegyék fel? Pl. ahogy fröcsög mindenfelé a vér, a belek kifordulva, levágott testrészek szerte-széjjel... Nyami...

Hogy én? Állat? Nem, ugyanis akkor fel lenne véve a tettes is, kivéve, ha a videós saját maga az...

Lehet, hogy saját maga az?

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása