HTML

Alapvető Emberi Jog

Az az igazság, hogy elegem van SP -ből.

Friss topikok

Linkblog

SP levelét megírta - illetve aláírta, kihírdette

2010.12.31. 00:46 Alapvető Emberi Jog

Nos, Éder Krisztián (gy.k. SP) aláírta a médiahacket.

OK, ez eddig rendben is van. Majd kíváncsi leszek, milyen érték marad meg a MÉLYmagyar növésű m.e. Győzikének.

Pl. ha b.szogatják a retekklubbot meg a csigakettőt (amire ugyan rászolgáltak, de még mindig nettó adóbefizetők), kivonulnak -e Annamarie elől pl. csehbe, románba. Adózni is. Onnan nem kell majd 12 és ilyesmi karikákat odatenni, majd megfelelnek az adott, demokratikusan és gazdaságilag is fejlett NYUGATEURÓPAI ország törvényeinek, gyártva ide a szemetet. Mert megérdemeljük.

Csak halkan jegyzem meg, hogy alapvető emberi jognak tartom, hogy mielőtt kivégeznek, 72 órával előbb írják alá. És publikálják. Persze a jelenlegi rendszer kb. a középkor, de ott legalább az adókat általában igyekeztek úgy meghatározni, hogy aki eltartja a KISkirályt, az ne haljon éhen, és szórakozni is tudjon a vásárban, néhanap.

Vagyis, talán nem azt a kis másfél millió nyugdíjamat kellett volna elvenni, majd szólni, hogy bekaphatom, mert ugyanúgy nem fogja senki 72 órával előbb aláírni a kedves királyelvtársak vagyonelkobzását. Csak elvesszük. Hja, nem ő az örökös/tulajdonos? Visszamenőleg az üköreganyja vasp.csáját is leszedjük. A párt mindegy!

Ha már ők komcsibbak a komcsiknál...

Szóval, ez a Éder Krisztián (SP) tehet mindenről. Ám de ő is a komcsik alatt lett olimpiai bajnok, neki nem kellett dolgoznia a megélhetésért. Nem is tudja, milyen az, amikor 'felajánlom függetlenségemet (2002)', és utána tükörbe kell nézni. Nincs otthon tükör. Így nem tudja magát szemenköpni.

Pedig, nem ártana.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása