HTML

Alapvető Emberi Jog

Az az igazság, hogy elegem van SP -ből.

Friss topikok

Linkblog

Döglött feketerigók estek az égből egy amerikai kisvárosra

2011.01.02. 15:10 Alapvető Emberi Jog

"Több mint ezer elpusztult feketerigó hullott alá az égből egy kisvárosra az Egyesült Államokban. Arkansas állam vadászati és halászati testülete szombaton közölte, hogy szilveszter éjszakáján bejelentéseket kapott a madarakról. Az állatok két négyzetkilométeres körzetben hullottak a földre, a terep felmérése után kiderült, hogy ezen a zónán kívül nem találtak elpusztult madarakat.

A vadvédelmi szakemberek még vizsgálják a furcsa jelenség okait. A testület egy ornitológusa szerint a feketerigók fizikai trauma jelét mutatták, elképzelhető, hogy a rajt villám vagy magas légköri jégverés csapta agyon. A vadvédelmi szakértők szerint az sem kizárt, hogy a szilveszteri tűzijátékok állnak a jelenség hátterében."

Eddig a hír.

Megjegyésem: szerintem tömeges öngyilkosság. Olvasták a magyar médiahecket. Ők pedig szabad, AMERIKAI madarak...

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása