HTML

Alapvető Emberi Jog

Az az igazság, hogy elegem van SP -ből.

Friss topikok

Linkblog

Hajrá Újpest!

2011.08.31. 23:59 Alapvető Emberi Jog

Bilincset vitt a székházba, mennie kellett

 

Az Újpest hivatalos honlapján tette közzé, mi vezetett Fehér Csaba szerződésének felbontásához. Íme a klubvezető, Bartha Csaba közleménye:

A klub elnökének őrizetbe vétele után másnap egy játékos bilincset hozott be a székházba. Az esetet a klub alkamazottjai és az Újpest FC-hez közel állók felháborítónak, gusztustalannak érezték, semmint jópofa viccelődésnek. Mészöly Gézát, az akkori vezetőedzőt és Balajcza Szabolcs csapatkapitányt megkértem, jöjjenek fel az irodámba, akik kérdésemre elmondták, nem tudják, hogyan került a bilincs a székházba. Természetesen a klubvezetés tudni akarta, hogy kihez kapcsolható a sértés. Miután két hét után sem derült ki semmi, nem érezte senki, hogy bocsánatot kérjen, összehívtam a játékosokat, és kénytelen voltam a keret megbüntetését bejelenteni. Ezt hallva Fehér Csaba bevallotta az érintettségét, de megpróbálta – ahogyan azóta is folyamatosan megpróbálja – elbagatellizálni az esetet. Ezek után Fehér Csaba szóváltásba keveredett velem, és olyan hangnemet ütött meg, amely nemcsak engem, de a többi játékost is megdöbbentette. A következő fejlemény az volt, hogy Fehér Csaba kérte szerződése felbontását, amelyet a tulajdonosi körrel folytatott egyeztetés után elfogadtunk.

Nehéz döntést hoztunk meg, mivel Fehér Csabát hasznos, jó futballistának tartjuk, aki sokat tett az Újpestért, de nem mehettünk el szó nélkül az ügy mellett. A döntéssel Leo Beenhakker sportigazgató és Zoran Szpisljak is egyetértett.

Sajnos be kellett látnunk, hogy Fehér Csaba sem emberileg, sem játékosként nem tudja betölteni azt a segítő szerepet, amelyet a klubvezetés és a szurkolók tőle reméltek. El kell mondanom, hogy az elnök úr és családja teljes megdöbbenéssel értesült Fehér Csaba tettéről, tekintettel arra, hogy nem ilyen embernek, játékosnak ismerték meg."

Tolnai Sándort augusztus tizenegyedikén szabadlábra helyezték.

---------------------------------------------------------------

 

A másik felet is meghallgattuk? Igen? Hja, nem?

 

Buzikáim.

Ez a sportgejza is ott van, ahol a zsindeksz.

.

Szólj hozzá!

Címkék: ute újpest

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása